AL FORNO RISTORANTE & PIZZERIA

  

Historien om Al Forno Ristorante & Pizzeria handler om stolte mattradisjoner. Helt siden vi åpnet vår første lille pizzeria på Stokka i 2004 har vi servert ekte italiensk matglede til våre gjester.

 

På pizzaen bruker vi bare originale produkter, sammen med det unike raffinerte italienske melet, verdens beste oster, mozzarella, bøffel mozzarella, gorgonzola, ricotta, parmesan... topper vi det hele med ferske kvalitetsvarer, før det går i stein ovnen - Al Forno, som det heter på italiensk.

 

Historien om Al Forno er historien om det enkle og uformelle. Alt det man forbinder med kjærligheten til Italia, maten og livet. Og, ikke minst: Det er historien om menneskene bak måltidet!

Vi er stolte over dyktige medarbeidere som setter sin ære i å gi våre gjester en god opplevelse.

 

Al Forno er stedet enten du ønsker den klassiske italienske pizzaen, pastaen, eller et smakfullt måltid basert på kjøtt eller fisk, bruker vi alltid friske og lokale, delikate grønnsaker.

Uansett hva du velger fra menyen, lages måltidet av de beste importerte råvarer fra Italia. Alle de  gode ostene, pepperoni, salami, ansjos, skinker, for å nevne noe av det vi bruker,

slik bare det italienske kjøkkenet kan presentere dem.

 

Ja, og så oljen da. Ikke noe skikkelig Italiensk måltid uten det beste fra olivenmarkene!




The story about Al Forno Ristorante & Pizzeria is a story about proud traditions. Ever since we opened the first little pizzaria in Stokka at 2004, we have served italian enjoyment to our guests.

 

Al Forno is when you want the classic Italian pizza, pasta or a tasty meal based on fish or meat.

Whatever you choose, the meal is made from the best imported Italian ingredients.

On the pizza`s we only use original product, along with the unique refined Italian flour, combined with the world's best cheeses – mozzarella, buffalo mozzarella, gorgonzola, Parmesan.... We top with fresh, quality goods, before it all goes in the stone oven - Al Forno, as they say in Italy.

 

Al Forno is the place of the simple and informal- all that one associates with the love of Italy, food and life. And, not least: It is the story of the people behind the meal!

We are proud of the skilled workers who take pride in giving you a great experience.