Bedrift og arrangement


Ekte italiensk – for DIN bedrift!


Ikke noe kan måle seg med en kveld på en ekte italiensk restaurant. Vi gleder oss til å ønske nettopp din bedrift velkommen! 

På vår restaurant på Skagen sentralt i Stavanger sentrum tar vi mot selskap på inntil 55 personer. Gjestene får en hel etasje for seg selv, og vi setter sammen den menyen som passer akkurat dere. Kjøtt, fisk, pizza, pasta – vi har alltid de beste råvarene i hus. 

Sammen med mat og drikke gir våre kokker og kelnere dere historien om det italienske kjøkkenet fra nord til sør, fra øst til vest. Det er ikke for ingenting at bordets opplevelser i denne delen av verden er unike! 

Med på kjøpet får du selvsagt den unike atmosfæren du bare finner på – ja, nettopp italienske restauranter. Dette er opplevelse på sitt beste, hvor god mat og drikke skaper rammen om et vellykket arrangement! 

Vi gir deg en unik opplevelse, basert på kunnskap,
glede og lidenskap for mat fra verdens beste kjøkken.

AL FORNO BEDRIFTSAVTALE

Med denne avtalen kan bedrifter og organisasjoner handle på kreditt hos Al Forno.


Vennligst fyll ut avtalen og trykk send nederst. Vi kontakter deg når avtalen er registrert.


KUNDEINFORMASJON:
TILGANG TIL KONTO GIS TIL:

Alle i bedriftenKun personer som oppgir følgende passord ved bestilling:Vi har behov for spesielle merknader på fakturaene (avdelingsnr., prosjektnr. el.l.):

Fast merknad på alle fakturaer:
Må oppgis ved bestilling:


GENERELLE BETINGELSER:

Betalingsbetingelse 14 dager. Fakturagebyr kr. 45,- Al Forno forbeholder seg retten til å innhente de nødvendige kre- dittopplysninger. Eventuelt avslag på søknaden vil ikke begrunnes. Fakturaer som ikke betales til forfall kan resultere i inndragelse av kreditt og endring i avtale.

Al Forno tar forbehold om sentrale endringer i priser, gebyrer og avtalevilkår.

Vi bekrefter herved at ovenstående opplysninger er korrekte og at vi godkjenner de generelle betingelser.

Du er velkommen til å ringe oss på 926 45 199 hvis du har spørsmål.